Met de aanvallende middenvelder Josias ‘Joske’ Musenge komt er nog een extra speler. Hij speelde de afgelopen jaren voor KSCT Menen
Volledig scherm
Met de aanvallende middenvelder Josias ‘Joske’ Musenge komt er nog een extra speler. Hij speelde de afgelopen jaren voor KSCT Menen © RV foto supportersclub Devos KSCT Menen

Trainer Bruno Debo (KVK Westhoek): “Enig minpunt is de staat van ons terrein, het ligt er dramatisch bij”


BEKERVOETBALOpdracht volbracht voor tweedeklasser KVK Westhoek in de derby bij eersteprovincialer Sassport Boezinge. Het team van trainer Bruno Debo haalde het nipt maar verdiend met 1-2. “Het was geen hoogstaande wedstrijd”, geeft Bruno Debo aan. “Het was bikkelen. Zo’n wedstrijd vind ik wel interessant om te weten waar we staan.”

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.