Met de aanvallende middenvelder Josias ‘Joske’ Musenge komt er nog een extra speler. Hij speelde de afgelopen jaren voor KSCT Menen
Volledig scherm
Met de aanvallende middenvelder Josias ‘Joske’ Musenge komt er nog een extra speler. Hij speelde de afgelopen jaren voor KSCT Menen © RV foto supportersclub Devos KSCT Menen

Trainer Bruno Debo (KVK Westhoek): “Enig minpunt is de staat van ons terrein, het ligt er dramatisch bij”


BEKERVOETBALOpdracht volbracht voor tweedeklasser KVK Westhoek in de derby bij eersteprovincialer Sassport Boezinge. Het team van trainer Bruno Debo haalde het nipt maar verdiend met 1-2. “Het was geen hoogstaande wedstrijd”, geeft Bruno Debo aan. “Het was bikkelen. Zo’n wedstrijd vind ik wel interessant om te weten waar we staan.”

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. T2 Jan Schoefs (Belisia) blikt vooruit naar de topper op Cappellen: “Er zijn geen gemakkelijke wedstrijden en deze al zeker niet”
  voetbal tweede nationale B

  T2 Jan Schoefs (Belisia) blikt vooruit naar de topper op Cappellen: “Er zijn geen gemakkelij­ke wedstrij­den en deze al zeker niet”

  Het gelijkspel op de openingsspeeldag tegen Hasselt, zorgde bij Belisia aanvankelijk voor wat vertwijfeling. Ten onrechte zo blijkt, want met drie opeenvolgende zeges tekenden beide teams voor eenzelfde parcours. Een reeks die Hasselt en Bilzen samen aan de leiding heeft gebracht. Het is in de hoedanigheid van koploper dat Belisia de bus opstapt voor de topper op Cappellen.