Tom Denoulet, sneller dan rechtsachter Pierre Lambrecht, moest tegen Olsa al vroeg invallen en scoorde twee van de vier Petegemse doelpunten.
Volledig scherm
Tom Denoulet, sneller dan rechtsachter Pierre Lambrecht, moest tegen Olsa al vroeg invallen en scoorde twee van de vier Petegemse doelpunten. © Robby Verdickt

Trainer Bert Dhont ziet Petegem vlot tien Brakelaars kloppen: “Maar tot winterstop twee aanvallers kwijt”

voetbal tweede nationale APetegem nam vlot de maat van Olsa (4-0). Een vroege rode kaart voor de Brakelse verdediger Louis Desmet speelde in de kaart van de thuisploeg die voor de rust scoorde via Joye en Denoulet. Dezelfde Denoulet en Rienes Vanborm dreven het verschil in een overbodige tweede helft op.

  1. Joy Van Den Bogerd (City Pirates) wil contractverlenging opluisteren met zege tegen Diegem: “Profiteren van duels tussen concurrenten”
    VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

    Joy Van Den Bogerd (City Pirates) wil contract­ver­len­ging opluiste­ren met zege tegen Diegem: “Profiteren van duels tussen concurren­ten”

    City Pirates sloot 2021 af met een knappe 1-0-zege tegen Bocholt en zaterdag hoopt het die draad weer op te pikken op bezoek bij Diegem. Of dat met kapitein Joy Van Den Bogerd in de ploeg zal zijn, valt nog af te wachten. De 27-jarige middenvelder is twijfelachtig nadat hij zich in het oefenduel met Zwarte Leeuw blesseerde aan de hamstring.