Bart Vandewalle blijft hoofdtrainer van Zonhoven United en krijgt Gianni Pettinato als nieuwe assistent. Geoffry Dejaeger maakt als keeperstrainer de staff compleet.
Volledig scherm
Bart Vandewalle blijft hoofdtrainer van Zonhoven United en krijgt Gianni Pettinato als nieuwe assistent. Geoffry Dejaeger maakt als keeperstrainer de staff compleet. © Borgerhoff

Trainer Bart Vandewalle (Zonhoven United) heeft vertrouwen in verjongde kern: “Youngsters moeten hun kans grijpen”

Trainer Bart Vandewalle zag verschillende sterkhouders afhaken, maar krijgt daarvoor een aantal enthousiaste en talentvolle youngsters in de plaats. Toch is Vandewalle tevreden dat good old Jonathan Schoofs op zijn stappen is teruggekeerd en nog een extra jaartje aan zijn rijkgevulde carrière toevoegt. Ook belangrijk is dat de accommodatie op de Basvelden een volledig nieuwe look krijgt en na komend seizoen de volledige thuishaven van de Zonhovense fusieploeg wordt.

  1. Ward D’hoore loopt op BK de 5000m: “Titel verlengen wordt moeilijk, maar ik ga voor een medaille”
    ATLETIEK

    Ward D’hoore loopt op BK de 5000m: “Titel verlengen wordt moeilijk, maar ik ga voor een medaille”

    Komend weekend wordt in het Koning Boudewijnstadion in Brussel het Belgisch kampioenschap alle categorieën afgewerkt. Ward D’hoore mag er op de 5000m zijn nationale titel verdedigen. Met tegenstanders als Soufiane Bouchikhi, Michael Somers en Steven Casteele wordt dat geen gemakkelijke opdracht, maar toch gelooft de Houtlander in zijn kansen. “De wedstrijd moet altijd nog gelopen worden en ik hoop toch opnieuw op het podium te staan.”