Een beeld uit het duel van zaterdagavond tussen ASV Geel en Oppuurs. Thuisspeler Kristof Bloemen (l.) in duel met bezoeker Arne Ivens.
Volledig scherm
Een beeld uit het duel van zaterdagavond tussen ASV Geel en Oppuurs. Thuisspeler Kristof Bloemen (l.) in duel met bezoeker Arne Ivens. © Mpics

Trainer Bart Janssens na de 5-0-zege van ASV Geel tegen Oppuurs: “Ik ben een heel tevreden coach”

voetbal eerste provincialeBij ASV Geel verloopt alles naar wens. De Kempische formatie uit eerste provinciale won zaterdagavond overtuigend met 5-0 van Oppuurs. Niet alleen de ruime cijfers, maar de manier waarop in combinatie met de beleving op en rond het veld, stemde trainer Bart Janssens heel tevreden. Geel is bovendien de enige ploeg zonder tegendoelpunt.

  1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
    Livios

    Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

    De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.