Angelo Vanheuverbeke in betere tijden bij Racing Lauwe: “We voetballen goed, maar niet op karakter en duelkracht.”
Volledig scherm
Angelo Vanheuverbeke in betere tijden bij Racing Lauwe: “We voetballen goed, maar niet op karakter en duelkracht.” © RV

Trainer Angelo Vanheuverbeke stopt bij RC Lauwe: “Het doet enorm veel pijn. Ik hoop dat iemand anders er de schwung in krijgt”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEBij eersteprovincialer Racing Lauwe dienden zowel hoofdtrainer Angelo Vanheuverbeke als zijn assistent Swiftnick Verbrugghe hun uitslag in. “Het is met heel veel spijt in het hart dat ik stop”, reageert Angelo Vanheuverbeke. “Het doet enorm veel pijn. Ik hoop dat iemand anders er de schwung in krijgt.”

 1. Jordy Croux maakt toptransfer in Japan en verhuist naar bekerfinalist Cerezo Osaka: "Een stap hogerop”
  voetbal belgen in buitenland

  Jordy Croux maakt toptrans­fer in Japan en verhuist naar bekerfina­list Cerezo Osaka: "Een stap hogerop”

  Eerder deze week gaf Jordy Croux in een interview in deze krant al aan snel duidelijkheid te brengen over zijn sportieve toekomst en dat nieuws raakte vandaag bekend. De 28-jarige flankaanvaller blijft aan de slag in de Japanse hoogste klasse, maar verlaat Avispa Fukuoka na twee seizoenen voor topclub Cerezo Osaka. Croux, in 2013 nog bekerwinnaar met Racing Genk, tekende een contract van drie jaar bij de bekerfinalist van afgelopen seizoen. Zijn verbintenis in Fukuoka zou zou eind januari aflopen.
 1. Di-Livio Jungschleger (SK Tongeren): “Goede flow aanhouden met de komst van SK Londerzeel”
  voetbal tweede nationale B

  Di-Livio Jungschle­ger (SK Tongeren): “Goede flow aanhouden met de komst van SK Londerzeel”

  De ambities bij SK Tongeren waren voor het seizoen rustig postvatten in de middenmoot. Vorig seizoen moesten de Eburonen nog knokken voor het behoud in tweede nationale B. T1 Tomas Daumantas en zijn jongens doen het dit seizoen uitstekend met een knappe vijfde plaats en moeten misschien na de winterstop de ambities bijschaven. Zaterdagavond komt SK Londerzeel naar de Eburons Dome.