Boezinge-trainer Angelo Paravizzini: “We hebben een goede ploeg, maar het moet allemaal meezitten.”
Volledig scherm
Boezinge-trainer Angelo Paravizzini: “We hebben een goede ploeg, maar het moet allemaal meezitten.” © VDB

Trainer Angelo Paravizzini gaat met Sassport Boezinge op bezoek bij WS Lauwe: “Door blessures missen we maturiteit”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEEersteprovincialer Sassport Boezinge kent door verschillende blessures van ervaren spelers behoorlijk wat tegenslag. Het team van trainer Angelo Paravizzini moet zondag naar WS Lauwe. “Dat is één van de beter voetballende ploegen in de reeks”, benadrukt de coach. “Ze hebben goede en ervaren spelers, die nog hogerop voetbalden.”

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Enzo Ide blik terug op een knap eerste seizoen in WK rallycross
  autosport

  Enzo Ide blik terug op een knap eerste seizoen in WK rallycross

  Voor Enzo Ide zit het eerste seizoen van het WK Rallycross erop. De West-Vlaming reed op de Duitse Nürburgring de laatste wedstrijden van het seizoen en liet meer dan ooit zien welke enorme progressie hij op amper enkele maanden gemaakt heeft. In de eindstand van het FIA Wereldkampioenschap Rallycross eindigt Enzo Ide in de KYB EKS JC Audi S1 op een zesde plaats, nadat hij tijdens het Duitse weekend de eerste Belg ooit werd die een snelste tijd in een heat liet noteren.