Jamie Dosquet uit Helchteren: “Mijn ultieme droom is in de komende jaren het EK en WK te winnen.”
Volledig scherm
Jamie Dosquet uit Helchteren: “Mijn ultieme droom is in de komende jaren het EK en WK te winnen.” © Dick Demey

Toptalent Jamie Dosquet (BMX) wil nog één keer knallen dit seizoen: ”Gaan voor mooie ereplaats in Saint-Etienne”

BMXAls 11-jarige knaap heeft toptalent Jamie Dosquet in de BMX al een aardig palmares. Het is bijna tijd voor een nieuwe prijzenkast. Op 4 en 5 december staat de laatste grote afspraak voor dit seizoen op het programma met de indoor Trophée des nations Wiawis 2021 in Saint-Etienne. 

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. Marie Van Caesbroeck (Eendracht Aalst Ladies): “We kunnen met onze smalle kern niet wedijveren met de top van de klassering”
  voetbal super league

  Marie Van Caesbroeck (Eendracht Aalst Ladies): “We kunnen met onze smalle kern niet wedijveren met de top van de klassering”

  Marie Van Caesbroeck behaalde met RSC Anderlecht vier landstitels in vijf jaar tijd en dit seizoen levert ze met Eendracht Aalst Ladies een verwoede strijd om van de laatste plaats weg te geraken. Nu zaterdag moet ze het tegen haar ex-club opnemen met de opdracht een nieuwe afstraffing te vermijden, want tot dusver zijn de topploegen een maatje te groot voor de Ajuinen.