Raf Meukens (r.), hier toekijkend in het duel tegen Londerzeel, vond de draw tegen Hasselt terecht.
Volledig scherm
Raf Meukens (r.), hier toekijkend in het duel tegen Londerzeel, vond de draw tegen Hasselt terecht. © Nans Maerten / RV

Topper tussen Cappellen en Sporting Hasselt kent geen winnaar (0-0): “Niet ontevreden met punt tegen de leider”

voetbal tweede nationale BIn de topper tussen Cappellen en Sporting Hasselt namen de twee ploegen elk een helft voor hun rekening. Cappellen had de bovenhand in de eerste periode, maar op slag voor rust hield Demont Maes van de 0-1 met een beenveeg. Na de pauze zette Hasselt dan weer druk, maar was het Dassen die tien minuten voor tijd een kopbal van Kil voor de lijn weghaalde. Zo bleef het bij 0-0. Goals waren leuk geweest, maar ze hadden de puntendeling niet minder logisch gemaakt.

 1. Laura Ooghe springt naar Vlaamse titel en Belgisch scholierenrecord: “Wou vandaag graag alleen recordhoudster worden”
  Atletiek

  Laura Ooghe springt naar Vlaamse titel en Belgisch scholieren­re­cord: “Wou vandaag graag alleen recordhoud­ster worden”

  Op het VK indoor in Gent was de 16-jarige Laura Ooghe één van de absolute uitblinkers. Niet alleen pakte de verspringster als enige West-Vlaamse atleet de Vlaamse titel, maar met een sprong van 6m13 verbeterde ze ook nog eens het nationaal scholierenrecord. “Nadat ik vorig weekend het Belgisch record al geëvenaard had, wou ik het vandaag ook graag écht breken”, klinkt het.
 2. Kobe Goossens wint op Mallorca allereerste keer als prof en slaat meteen dubbelslag: “Ik draag deze zege op aan alle personen uit mijn dichte omgeving”
  Wielrennen profs

  Kobe Goossens wint op Mallorca allereer­ste keer als prof en slaat meteen dubbelslag: “Ik draag deze zege op aan alle personen uit mijn dichte omgeving”

  De voorbije jaren liet Kobe Goossens zich al enkele keren fraai opmerken in het peloton, maar winnen zat er nooit in. Daar is nu verandering in gekomen. De Baalse prof van Intermarché-Wanty-Gobert won de Trofeo Andratx. Die eerste zege smaakte naar meer, want daags nadien won Goossens ook de Trofeo de Tremuntana.