Na een eerste deel van zijn jeugdopleiding bij Racing Brugge genoten te hebben, trok Julian Delplancq naar de Oostendse basketbalschool. Sinds 2019 komt hij uit voor Basket Sijsele.
Volledig scherm
Na een eerste deel van zijn jeugdopleiding bij Racing Brugge genoten te hebben, trok Julian Delplancq naar de Oostendse basketbalschool. Sinds 2019 komt hij uit voor Basket Sijsele. © VDB

Top Division Two opent met derby tussen KBGO Finexa Basket@Sea en Basket Sijsele

BASKETBAL TOP DIVISION TWODit weekend gaat de reguliere competitie van start. Op de openingsspeeldag van Top Division Two staat met KBGO Finexa Basket@Sea-Basket Sijsele meteen een streektreffen op het programma.

  1. Maxim Versteeven (Wellen): “Hopelijk heeft dat ene goaltje nu definitief de ban gebroken”
    voetbal derde nationale B

    Maxim Versteeven (Wellen): “Hopelijk heeft dat ene goaltje nu definitief de ban gebroken”

    Bij grote waterwerken wordt wel eens vaker gekozen voor een drastische drooglegging. Spits Maxim Versteeven maakte het in zijn jonge voetballoopbaan evenwel nog niet eerder mee dat hij in zes wedstrijden niet eenmaal tot scoren kwam. “Het was inderdaad lang geleden, met dank aan maatje Bram Poell”, aldus de 21-jarige aanvaller. “Vorig seizoen vlogen ze er iets vlotter in, dat klopt. Hopelijk heeft dat ene goaltje nu definitief de ban gebroken.”