Milo Vosswinkel gaat langzaam maar zeker vader Martin achterna, die als A-speler jarenlang het nationale circuit mee kleur gaf.
Volledig scherm
Milo Vosswinkel gaat langzaam maar zeker vader Martin achterna, die als A-speler jarenlang het nationale circuit mee kleur gaf. © RV

Top 100-speler Milo Vosswinkel start seizoen met finaleplaats op TC Tenza: “Verrast door grote sprong voorwaarts”

TennisDat de appel soms niet ver van de boom valt, daar leverde Milo Vosswinkel vorig weekend nog maar eens het bewijs van. De 18-jarige zoon van ex-A-speler Martin Vosswinkel is ondertussen opgeklommen tot de 97ste plaats op de nationale waardeladder en greep op TC Tenza net naast zijn eerste zege in een sterrentoernooi.

  1. Spencer Littleson (Limburg United)na 70-78 thuisnederlaag tegen Donar Groningen: “Er had meer ingezeten, want het stokte in de afwerking”

    Spencer Littleson (Limburg United)na 70-78 thuisneder­laag tegen Donar Groningen: “Er had meer ingezeten, want het stokte in de afwerking”

    In de derde ronde van de BNXT play-offs kregen we in een goed gevulde Alverberg het duel der bekerwinnaars tussen Limburg United en Donar Groningen. Het werd een spannende, mooie wedstrijd tussen twee teams die aan elkaar gewaagd zijn. Alleen stokte het in de afwerking bij United en topteam Groningen met het grootste budget van Nederland stak de overwinning (70-78) op zak. Dinsdagavond om 19u30 is er in een kolkende topsporthal van MartiniPlaza de return.