Een erg bedrijvige Toon Opdekamp (Termien) knokt zich voorbij de kort opzittende Jeroen Vanderheiden (Wellen). Termien won de derby tegen Wellen met 3-1.
Volledig scherm
Een erg bedrijvige Toon Opdekamp (Termien) knokt zich voorbij de kort opzittende Jeroen Vanderheiden (Wellen). Termien won de derby tegen Wellen met 3-1. © Dick Demey

Toon Opdekamp en Termien winnen derby tegen Wellen met 3-1: “Tanken met twee derbyzeges op rij opnieuw vertrouwen”

VOETBAL DERDE NATIONALE BIn een boeiende derby tussen derdenationalers Termien en Wellen trok de thuisploeg verdiend aan het langste eind. Nochtans was het Wellen dat op voorsprong klom. Termien toonde karakter en herpakte zich snel. Randy Grens, die al snel in de wedstrijd de gekwetste Engelen verving, kroonde zich tot matchwinnaar. Grens heerste in het middenveld en scoorde tweemaal. Met twee opeenvolgende derbyzeges heeft Termien de trein weer op de rails. “We zijn op de goede weg, maar blijven best met beide voeten op de grond”, waarschuwt Toon Opdekamp.

  1. Dennis Hamers (Termien) verlengt zijn contract en speelt zaterdag tegen ex-ploeg Wellen: “We gaan er voluit voor de zege”
    voetbal derde nationale B

    Dennis Hamers (Termien) verlengt zijn contract en speelt zaterdag tegen ex-ploeg Wellen: “We gaan er voluit voor de zege”

    Met de derby Wellen - Termien staan dit weekend twee Limburgse teams uit de top vijf van de klassering tegenover elkaar. Na Houtvenne toonde Wellen zich tot hiertoe de sterkte thuisploeg en Termien de sterkste uitploeg van de reeks. Dat dit zaterdagavond vonken gaat geven, staat buiten kijf. Voor Termientrainer Dennis Hamers wordt het een speciale wedstrijd. Niet zo lang geleden was hij nog hoofdcoach bij Wellen.