Toon Lenaerts en zoontje Lorens.
Volledig scherm
Toon Lenaerts en zoontje Lorens. © Dick Demey

Toon Lenaerts (Bocholt VV): “Alleen een overwinning zal woensdag tegen Diegem volstaan””

Voetbal Tweede Nationale BMidweekse klus voor Bocholt VV, dat woensdag Diegem Sport over de vloer krijgt. Niet dat de Damburgers zich door één of andere crisis heen moeten worstelen, maar de inhaalwedstrijd biedt Toon Lenaerts (32) en co. de kans enkele halve nederlagen van zich af te spelen. Opgelet, Diegem is een taaie concurrent voor de subtop.

 1. Yorunn Ligneel blikt tevreden terug op indoorseizoen: “Opnieuw stap vooruit gezet”
  Atletiek

  Yorunn Ligneel blikt tevreden terug op indoorsei­zoen: “Opnieuw stap vooruit gezet”

  Het is een mooi indoorseizoen geweest voor onze West-Vlaamse atleten. Met Alexander Doom, Helena Ponette en Aurèle Vandeputte had onze provincie drie vertegenwoordigers op het EK indoor in Istanboel. Daarnaast presteerden heel wat gouwgenoten uitstekend in het nationale circuit. Zo zorgde Yorunn Ligneel op het BK voor beloften met 1m83 in het hoogspringen voor een topprestatie. “Dit was de perfecte wedstrijd waar ik op hoopte”, klinkt het.
 2. VC Oudegem en Charleroi Volley outsiders voor de titelstrijd in de Liga: “Rotsvast geloven dat we het de favorieten moeilijk kunnen maken”
  PREMIUM
  Volleybal

  VC Oudegem en Charleroi Volley outsiders voor de titel­strijd in de Liga: “Rotsvast geloven dat we het de favorieten moeilijk kunnen maken”

  De play-offs van de Liga bij de vrouwen starten dit weekend. Asterix Avo gaat met zes bonuspunten de eindronde in. VDK Gent is tweede en krijgt vier extra punten. Deze twee ploegen - niet toevallig de twee bekerfinalisten - beginnen deze nacompetitie als favoriet. VC Oudegem volgt net achter de top twee en Charleroi Volley is het vierde team. Zij zijn de outsiders.