Toon Ceyssens (met bal, in een stevig duel tegen Marten Ceyssens van Limburg United B) speelde een uitmuntende partij in en tegen Kortrijk Spurs.
Volledig scherm
Toon Ceyssens (met bal, in een stevig duel tegen Marten Ceyssens van Limburg United B) speelde een uitmuntende partij in en tegen Kortrijk Spurs. © Dick Demey

Toon Ceyssens (Croonen Lommel): “Blijven aan de leiding na nipte 78-80-zege in topper bij Kortrijk Spurs”

basketbal top division 1In TDM1 blijven de boys van coach Ronnie Mc Collum het uitstekend doen. In de topper bij Kortrijk Spurs waren de Noord-Limburgers in een nek-aan-nekrace lange tijd op achtervolgen aangewezen, maar in een zinderende slotfase gingen de punten mee naar Lommel. 

  1. Jeroen De Vroe en SK Wavria overtuigen in eindronde en promoveren naar tweede provinciale: “Ons niveau overstegen”
    voetbal

    Jeroen De Vroe en SK Wavria overtuigen in eindronde en promoveren naar tweede provincia­le: “Ons niveau overstegen”

    SK Wavria had zondag aan een 2-2 gelijkspel genoeg om de promotie naar tweede provinciale af te dwingen ten koste van Molenzonen-Hallaar. Na de 1-3-uitzege van donderdag leek het nog even spannend te zullen worden bij een 1-2-achterstand, maar Dieter Van Den Brande schonk zijn ploeg zekerheid. Een knap resultaat van Wavria dat in de terugronde alleen van kampioen Punt-Larum verloor op de slotspeeldag en daarna de draad gewoon weer opnam in de eindronde.