Aanvaller Jasper Boussaert zit dit seizoen al aan acht competitiedoelpunten voor VVG Alveringem.
Volledig scherm
Aanvaller Jasper Boussaert zit dit seizoen al aan acht competitiedoelpunten voor VVG Alveringem. © voorland.be / RV

Tony Termote en Alveringem boeken stuntzege tegen Nieuwpoort: “Een gouden driepunter tegen een van de titelfavorieten”

voetbal vierde provinciale AToen VV Alveringem afgelopen weekend op een snelle 0-2-achterstand aanliep tegen FA Nieuwpoort in vierde provinciale A, leek het kalf al na zeventien minuten verdronken voor de thuisploeg. De geel-blauwe formatie vocht echter terug dankzij een magnifieke vierklapper van aanvaller Jasper Boussaert en zo wist de ploeg van T1 Tony Termote alsnog de drie punten thuis te houden in een glansrijke 4-3-overwinning.

 1. Julie Voet wint CrossCup in Roeselare en mag naar EK veldlopen: “Een droom die uitkomt”
  Veldlopen

  Julie Voet wint CrossCup in Roeselare en mag naar EK veldlopen: “Een droom die uitkomt”

  Zondag stond in Roeselare de tweede individuele CrossCup-manche van het seizoen op het programma. Het was meteen ook een hele belangrijke, want in Roeselare worden traditioneel ook de tickets voor het EK veldlopen uitgedeeld. Julie Voet liep in de kleuren van het organiserende AV Roeselare de wedstrijd van haar leven en mag zich, dankzij haar allereerste CrossCup-zege ooit, nu ook opmaken voor het EK veldlopen dat op 11 december in Turijn wordt afgewerkt. “Ik ben dolgelukkig”, klinkt het.
 2. Laura Meynckens (LVL Genk) na de nederlaag tegen Oudegem: “We hebben onze kansen om te winnen niet benut”
  Volleybal Liga A

  Laura Meynckens (LVL Genk) na de nederlaag tegen Oudegem: “We hebben onze kansen om te winnen niet benut”

  Een week na de vijfsetter tegen kampioen Gent, stond er voor LVL Genk opnieuw een topper op het programma. De Trixxo-vrouwen namen het in eigen huis op tegen Oudegem. Een nieuwe stunt zat er niet in, want Oudegem won met 1-3. Nochtans hadden de Genkse meiden ook kansen. “Zelfs om te winnen, maar we hebben die niet benut. Dat hoort helaas bij het groeiproces van een jonge ploeg”, reageert Laura Meynckens.