Toni Leistner kon eindelijk eens vieren op Stayen.
Volledig scherm
Toni Leistner kon eindelijk eens vieren op Stayen. © PN

Toni Leistner en STVV klimmen na mindere periode weer op in de stand: “Top acht, dat is waar we willen staan”

Voetbal 1ANa een mindere periode heeft Sint-Truiden achtereenvolgens tegen KV Mechelen en Antwerp laten zien tot wat ze in staat zijn. Een goed defensief blok, enkele scherpe counters, en vooral: 6 op 6, niet tegen de minsten. Is een plaats bij de top acht dan niet haalbaar voor de Limburgers?

  1. Pierre Gryp en Apolloon Kortrijk staan voor laatste drieluik in reguliere competitie: “Plaats in de play-offs zo snel mogelijk veilig stellen”

    Pierre Gryp en Apolloon Kortrijk staan voor laatste drieluik in reguliere competitie: “Plaats in de play-offs zo snel mogelijk veilig stellen”

    Na een lange winterpauze van zes weken wordt er dit weekend opnieuw gehandbald in eerste nationale. Met nog drie reguliere competitiewedstrijden te gaan, is de eindspurt richting de play-offs en play-downs ingezet. Kortrijk mag vanop haar huidige vijfde voorlopig meestrijden om promotie, maar mathematisch is Spurs nog niet zeker van de play-offs. Leider Eynatten-Raeren komt zaterdagavond op bezoek in Sportcampus Lange Munte.