Tomas De Neve won de vierde etappe van de Ronde van Oost-Vlaanderen voor beloften en maakte het bloemenmeisje, zijn vriendin Ine, heel blij met de bloemen.
Volledig scherm
Tomas De Neve won de vierde etappe van de Ronde van Oost-Vlaanderen voor beloften en maakte het bloemenmeisje, zijn vriendin Ine, heel blij met de bloemen. © Hans Fruyt

Tomas De Neve wint vierde rit Ronde van Oost-Vlaanderen U23: “Hele speciale eerste zege”

wielrennenVDM-Trawobo sloeg in Pollare, in de koninginnenrit van de Ronde van Oost-Vlaanderen voor beloften, toe. Tomas De Neve zette in een sprint met vier de etappe op zijn naam. Ben Squire nam de leiderstrui over van Sebastian Larsen.

 1. Gentse triatlonclub 3Kant stuurt vier atleten naar het WK Ironman in Hawaï: “Finishen is een uitdaging”
  Triatlon

  Gentse triatlon­club 3Kant stuurt vier atleten naar het WK Ironman in Hawaï: “Finishen is een uitdaging”

  Morgen gaat het WK Ironman van start in Hawaï. Voor het eerst in de geschiedenis wordt de wedstrijd opgesplitst over twee wedstrijddagen. De vrouwen en een paar mannencategorieën beginnen donderdag al aan hun uitdaging. Aanstaande zaterdag is het dan de beurt aan het merendeel van de mannen. Het Gentse triatlonteam 3Kant stuurt dit jaar maar liefst vier atleten naar de andere kant van de wereld. In totaal komen er 164 landgenoten aan de start op het WK.
 2. Britt Rampelberg (Yellow Tigers): “Tegen Argentinië moet de focus opnieuw heel scherp staan”
  vrouwenvolleybal

  Britt Rampelberg (Yellow Tigers): “Tegen Argentinië moet de focus opnieuw heel scherp staan”

  Britt Rampelberg en alle andere Yellow Tigers hebben meteen gemerkt dat er een groot verschil is tussen een poulefase op het WK volleybal in Nederland tegenover de tweede ronde. De Lennikse libero van de Belgische selectie heeft zich - samen met het hele team - tot in de tweede fase van deze kampioenschappen geknokt. Dan werden de Yellow Tigers meteen met de neus op de feiten gedrukt.