David Cardon heeft net de 0-1 gescoord op het veld van RC Gent. Finaal zouden de Ratjes nog een punt uit de brand slepen.
Volledig scherm
David Cardon heeft net de 0-1 gescoord op het veld van RC Gent. Finaal zouden de Ratjes nog een punt uit de brand slepen. © Geert De Rycke

Tom Van Wonterghem (SC Dikkelvenne): “Niet ontevreden na 1-1-gelijkspel”

voetbal tweede nationale ARacing Gent en SC Dikkelvenne hielden elkaar perfect in evenwicht. Jelle Cardon bracht Dikkelvenne voor de rust op voorsprong, maar via Hasan Ertürk tekende Gent na de rust nog de gelijkmaker aan. Bij Dikkelvenne keek T2 Tom Van Wonterghem met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd.

 1. Kapitein Wouter Corstjens en Patro Eisden staan voor een moeilijke uitwedstrijd: “Nog twee weken doorbijten”
  Voetbal Eerste Nationale

  Kapitein Wouter Corstjens en Patro Eisden staan voor een moeilijke uitwed­strijd: “Nog twee weken doorbijten”

  Nog twee speelweken en dan komt de winterstop eraan. Met een verplaatsing naar Francs Borains staat Patro Eisden voor een moeilijke opdracht. Na een prima start is de ploeg van MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez aan een mindere periode toe. Toch blijven de Waalse ploegen een moeilijk gegeven voor Patro Eisden. De Maaslanders daarentegen legden tot hiertoe een geslaagd parcours af, maar verloren tussendoor wel tegen La Louvière en Luik. “Zaterdag moeten we in de Borinage een driepunter pakken”, weet Eisdens kapitein Wouter Corstjens.
 1. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.