Tom Van Dyck: “Ik heb een tijdje stilgelegen met wat last, dus moet nog aan de fysiek werken, maar ben daar veel mee bezig.”
Volledig scherm
Tom Van Dyck: “Ik heb een tijdje stilgelegen met wat last, dus moet nog aan de fysiek werken, maar ben daar veel mee bezig.” © DHH

Tom Van Dyck en Tempo Overijse kennen een zware voorbereiding: “Het is leuk en leerrijk om tegen zulke topploegen te spelen”

Voetbal derde nationale ATempo Overijse heeft het niet makkelijk tijdens de voorbereiding. De derdenationaler oefende tot dusver, met uitzondering van buur en tweedeprovincialer ERC Hoeilaart (1-2-zege), tegen ploegen die in hogere reeksen actief zijn. Stunten zat er niet in, al lieten de Overijsenaren zeker geen slechte indruk na.

  1. Frauke Dirickx (ex-spelverdeelster van België): “Ik heb het volleybal moeten loslaten voor mijn eigen welzijn”
    volleybal WK

    Frauke Dirickx (ex-spelver­deel­ster van België): “Ik heb het volleybal moeten loslaten voor mijn eigen welzijn”

    De wereldkampioenschappen volleybal worden op dit moment in Nederland en Polen georganiseerd. In het kader van het WK nodigde men in Holland twee Belgische kleppers uit. Zij brachten ideeën aan om op een gevarieerde manier jonge spelers en speelsters op te leiden. De onderwerpen: breed motorisch leren, materiaalgebruik, plezier en leren werden gegeven door Kristof de Loose, directeur Sportkaderopleidingen bij Volley Vlaanderen en Frauke Dirickx, tot vorig jaar staflid van de Topsportschool uit Vilvoorde.