Tom Van Dyck: “Ik heb een tijdje stilgelegen met wat last, dus moet nog aan de fysiek werken, maar ben daar veel mee bezig.”
Volledig scherm
Tom Van Dyck: “Ik heb een tijdje stilgelegen met wat last, dus moet nog aan de fysiek werken, maar ben daar veel mee bezig.” © DHH

Tom Van Dyck en Tempo Overijse kennen een zware voorbereiding: “Het is leuk en leerrijk om tegen zulke topploegen te spelen”

Voetbal derde nationale ATempo Overijse heeft het niet makkelijk tijdens de voorbereiding. De derdenationaler oefende tot dusver, met uitzondering van buur en tweedeprovincialer ERC Hoeilaart (1-2-zege), tegen ploegen die in hogere reeksen actief zijn. Stunten zat er niet in, al lieten de Overijsenaren zeker geen slechte indruk na.

 1. Peter Speckstadt (Amigos Zoersel): “Na de lange onderbreking met volle motivatie er opnieuw tegenaan”
  VOLLEYBAL EERSTE NATIONALE

  Peter Speckstadt (Amigos Zoersel): “Na de lange onderbre­king met volle motivatie er opnieuw tegenaan”

  De mannenploeg van Amigos Van Pelt Sint-Antonius Zoersel hebben het nieuwe volleybalseizoen knap ingezet met een zege tegen Lanaken in de Beker van België. In de volgende ronde staat het team van trainer-coach Peter Speckstadt tegenover tweedenationaler Roeselare B. Sommige spelers van de eerstenationaler dromen al van een ronde verder, dan wordt een droomaffiche tegen Knack Roeselare A mogelijk.
 2. Cedric Volkaerts en Berlaar-Heikant vegen nul van de tabellen tegen Pelt (3-1): “We hebben nooit gepanikeerd”

  Cedric Volkaerts en Ber­laar-Hei­kant vegen nul van de tabellen tegen Pelt (3-1): “We hebben nooit gepani­keerd”

  Berlaar-Heikant begon het seizoen met nul op zes, maar op eigen veld tegen Pelt maakte het zaterdag komaf met die negatieve reeks, 3-1 werd het. De thuisploeg kwam wel op achterstand, maar dankzij de gelijkmaker van Cedric Volkaerts, zijn eerste treffer van het seizoen, en een tweeklapper van Verschoren bleven de punten in Heikant. Een zucht van opluchting was op z’n plaats.