Tom Van Asbroeck mocht vorige week donderdag op het podium van de derde rit van de Ronde van Wallonië de prijs van de strijdlust afhalen.
Volledig scherm
Tom Van Asbroeck mocht vorige week donderdag op het podium van de derde rit van de Ronde van Wallonië de prijs van de strijdlust afhalen. © Belga

Tom Van Asbroeck kan in Ninove voor de derde keer winnen: “Zet die profkoers graag op mijn programma”

Wielrennen profsLeuke uitdaging voor Tom Van Asbroeck donderdag! Op de erelijst van de GP Beeckman-De Caluwé kan hij de recordhouders André Dierickx (1970, ‘75 en ‘76) en Dirk Heirweg (1983, ‘84 en ‘86) bijbenen. Van Asbroeck zit aan twee zeges (2014 en ‘18).

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).