Twijfelen hoeft niet. Dit is wel degelijk Tom Van Asbroeck in Parijs-Roubaix 2021.
Volledig scherm
Twijfelen hoeft niet. Dit is wel degelijk Tom Van Asbroeck in Parijs-Roubaix 2021. © AFP

Tom Van Asbroeck geniet na van knalprestatie in Parijs-Roubaix: “De handen doen zeer, niet de benen”

Wielrennen profsDe strijd in de hel van het noorden is gestreden. Van vagevuur was in deze editie zelfs geen sprake. Sonny Colbrelli mocht het hoogste podium betreden. In zijn kielzog reed Tom Van Asbroeck een geweldige Parijs-Roubaix. Het leverde hem een welverdiende achtste plaats op.

  1. Junior Planckaert maakt geslaagd rallydebuut met Team Floral uit Roeselare:  “Een combinatie circuit-rally kan zeker een meerwaarde vormen voor mijn leerproces in de autosport”
    autosport

    Junior Planckaert maakt geslaagd rallyde­buut met Team Floral uit Roeselare: “Een combinatie cir­cuit-ral­ly kan zeker een meerwaarde vormen voor mijn leerproces in de autosport”

    Afgelopen weekend was de Rally van Spa het toneel van de titelstrijd in het Belgian Rally Championship. Achter de tenoren was de wedstrijd ook goed voor een dubbele première. Met name het rallydebuut van Junior Planckaert, naast Harelbekenaar Jens Vanoverschelde, in de Ford Fiesta Rally3 ingezet door het Roeselaarse Team Floral. Het duo verdween zondagochtend met een mechanisch euvel uit de wedstrijd, maar presteerde zeer goed in een eerste kennismaking met de rallysport.