Tom Timmermans won in Neerijse voor Peder Dahl Strand en Kenn Simon.
Volledig scherm
Tom Timmermans won in Neerijse voor Peder Dahl Strand en Kenn Simon. © Jorghé Van Hecke

Tom Timmermans vierde dit weekend twee keer feest: “Belgische kampioenstrui geeft geen extra druk meer”

Wielrennen elites z/cBelgisch kampioen Tom Timmermans heeft na een maand koers al zijn derde zegetuil mee naar huis mogen nemen. In Moorslede was hij de snelste van een kopgroep van zes. In de sprint haalde hij het van Julien Van Den Brande, Mathias Vanoverberghe en David Desmecht. daags nadien was hij opnieuw de sterkste in Neerijse.

 1. Voormalig voetbalprof Tim De Meersman wordt nieuwe coach van Eendracht Houtem: “Garantie voor kwalitatief en modern voetbal”
  PREMIUM
  Voetbal tweede provinciale B

  Voormalig voetbal­prof Tim De Meersman wordt nieuwe coach van Eendracht Houtem: “Garantie voor kwalita­tief en modern voetbal”

  Voormalig voetbalprof Tim De Meersman wordt vanaf 4 april de nieuwe coach van tweedeprovincialer Eendracht Houtem. Nadat T1 Björn Van Den Bossche begin deze maand na onenigheid met het bestuur per direct opstapte, nam zijn assistent Giovanni Bodenghien tijdelijk die rol over. De voormalige T2 won nadien elke match met Houtem, maar zet nu een stap terug om plaats te maken voor De Meersman.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.