Tom Schipper wil komend seizoen zo dicht mogelijk tegen de top vijf aanleunen met Ternesse.
Volledig scherm
Tom Schipper wil komend seizoen zo dicht mogelijk tegen de top vijf aanleunen met Ternesse. © Mpics

Tom Schipper blikt tevreden terug op eerste deel van voorbereiding met Ternesse: “Goede basis gelegd”

voetbal eerste provincialeNet als heel wat andere ploegen heeft ook Ternesse er vanaf deze week weer even de blok opgelegd. Met een tiental veldtrainingen in de benen gaf coach Tom Schipper zijn spelers vrijaf tot 17 juli.

 1. Streekgenoten Hannes Bonami (3de) en Filip Sheridan (4de) pakken na verbeten strijd ticket voor Hawaï in Ironman Finland: “Heel tevreden met deze onverhoopte derde plaats”
  Triatlon

  Streekgeno­ten Hannes Bonami (3de) en Filip Sheridan (4de) pakken na verbeten strijd ticket voor Hawaï in Ironman Finland: “Heel tevreden met deze onverhoop­te derde plaats”

  Opvallend sterke Belgische prestaties in de Ironman van Finland afgelopen weekend. LTTD-atleet Hannes Bonami streed er lang mee voor een tweede plaats, maar moest uiteindelijk vrede nemen met het brons. Streekgenoot Filip Sheridan leverde op zijn beurt ook een strijd voor het podium. Hij kraakte in het afsluitende loopnummer en werd vierde. Dankzij hun knappe prestaties hebben beide triatleten wel een startbewijs voor de Ironman van Hawaï binnen twee maanden te pakken.
 2. Patro Eisden verliest seizoensopener bij sterk La Louvière: “Gelijkmaker van doelman Belin spat in laatste minuut op de paal”
  voetbal eerste nationale

  Patro Eisden verliest seizoens­ope­ner bij sterk La Louvière: “Gelijkma­ker van doelman Belin spat in laatste minuut op de paal”

  Patro Eisden verloor zijn openingswedstrijd tegen een sterk La Louvière met 2-1. De thuisploeg, geruggesteund door een enthousiaste aanhang, scoorde tweemaal na een stilstaande fase. Naar het einde toe werd het nog spannend. Patro’s aanwinst Pietermaat kon milderen en de mee opgerukte Jordy Belin trof in de negentigste minuut de paal. “We botsten op een stevig La Louvière, dat ik zeker bij de titelkandidaten rangschik. Anderzijds slikten we twee vermijdbare goals en hebben we niet het echte Patro Eisden gezien”, klonk kapitein Wouter Corstjens na afloop.