Tom Proost (foto) heeft bij Turnhout de aanvoerdersband geërfd van de gestopte Wim Horsten.
Volledig scherm
Tom Proost (foto) heeft bij Turnhout de aanvoerdersband geërfd van de gestopte Wim Horsten. © RV / Mathis Bruyninckx

Tom Proost gaat in derby tegen Lille op zoek naar derde zege op rij met Turnhout: “We zijn een uniek verhaal aan het schrijven”

voetbal tweede nationale BMet Lille United en Turnhout staan zondag niet alleen de twee enige Kempische ploegen uit de reeks tegenover elkaar. Het burenduel leeft ook duidelijk enorm bij Tom Proost en de Binken. “Een derby speel je niet, die win je”, windt de aanvoerder van Turnhout er geen doekjes om.

 1. Louis Machiels viert samen met Andrea Bertolini zijn vijfde Europese titel: “Dit schitterende seizoen smaakt echt naar meer”
  autosport

  Louis Machiels viert samen met Andrea Bertolini zijn vijfde Europese titel: “Dit schitteren­de seizoen smaakt echt naar meer”

  Louis Machiels en de Italiaan Andrea Bertolini vormen al jaren een vast duo in de Europese GT-racerij. Dit weekend behaalde het duo, samen met de Italiaan Stefano Costantini, een vijfde titel in hun lange samenwerking. Aan het stuur van de rode Ferrari 488 GT3 van AF Corse zegevierde het duo eerder dit jaar ook al in de klasse Pro/Am in de 24 Uur van Spa.
 2. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 3. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.