Tom Pietermaat tikt de bal weg voor de neus van Theo Bongonda.
Volledig scherm
Tom Pietermaat tikt de bal weg voor de neus van Theo Bongonda. © BELGA

Tom Pietermaat en Beerschot stunten op veld van Racing Genk: “Belangrijke zege na drie verloren derby’s”

Voetbal 1ABeerschot had op de juiste momenten een beetje meeval tegen Racing Genk, maar speelde tegelijk ook wel één van zijn betere matchen van de jongste weken. Een wereldgoal van Jan Van den Bergh en een penaltytreffer van Raphael Holzhauser volstonden voor de drie punten. “Na drie verloren derby’s was het belangrijk om iets recht te zetten”, zei Beerschotter Tom Pietermaat.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Challenge play-offs biedt Caruur Gent kansen om het gemors met punten goed te maken
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Challenge play-offs biedt Caruur Gent kansen om het gemors met punten goed te maken

  Het is meer dan een maand geleden dat Caruur Volley Gent nog een officiële wedstrijd heeft gespeeld. Zaterdag beginnen de spelers van trainer-coach Jan Van Huffel aan de ‘Challenge Final Four’. Dat zijn de play-offs waarbij gestreden wordt voor de plaatsen vijf tot acht. Het team dat op de vijfde plek eindigt, verdient een Europees ticket voor de CEV-Cup van volgend seizoen.
 1. Ontgoochelde Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"
  Play

  Ontgoochel­de Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"

 2. Genk-doelman Vandevoordt krijgt grote verjaardagskaart
  Play
  Racing Genk

  Gen­k-doel­man Vande­voordt krijgt grote verjaar­dags­kaart