Het podium van de Hexia Cyclocross Gullegem begin dit jaar: enkel Tom Pidcock bevestigde zijn deelname volgende dinsdag.
Volledig scherm
Het podium van de Hexia Cyclocross Gullegem begin dit jaar: enkel Tom Pidcock bevestigde zijn deelname volgende dinsdag. © VDB

Tom Pidcock bikvanger Hexia Cyclocross, ook Gianni Vermeersch zakt naar Gullegem af

VeldrijdenTom Pidcock wordt volgende dinsdag de absolute blikvanger van de Hexia Cyclocross in Gullegem. Quinten Hermans, Corné Van Kessel, Tim Merlier en Gianni Vermeersch worden de voornaamste uitdagers van de Brit.

  1. Pieter Synquintyn en Groot-Bijgaarden staan verrassend aan de leiding: “Getalenteerde jeugdspelers brachten nieuwe dynamiek in de ploeg”
    PREMIUM
    Handbal Liga 2

    Pieter Synquintyn en Groot-Bijgaarden staan verrassend aan de leiding: “Getalen­teer­de jeugdspe­lers brachten nieuwe dynamiek in de ploeg”

    Groot-Bijgaarden SK staat na achttien speeldagen voor het eerst op kop in Liga 2. Een grote verrassing voor coach Pieter Synquintyn en zijn kompanen, want een jaar geleden vocht zijn ploeg nog tegen de degradatie. Met een weekend rust voor de boeg kan Groot-Bijgaarden SK zeker nog een tijdje genieten van de pas verworven leidersplaats.