Tom Lowet (13) stelt dat Aarschot over een goede mengeling van jong talent en routiniers beschikt.
Volledig scherm
Tom Lowet (13) stelt dat Aarschot over een goede mengeling van jong talent en routiniers beschikt. © Guy Meurs

Tom Lowet ziet GSG Aarschot B puik presteren in tweede landelijke: “Als nieuwkomer blijven we iedereen verbazen”

Basketbal tweede landelijkeGSG Aarschot B promoveerde in het voorjaar van eerste provinciale naar tweede landelijke. Voor veel ploegen is dat een grote overstap, maar de Aarschottenaren lijken er weinig problemen mee te hebben. Dit weekend werd de derby tegen Zuiderkempen met 70-78 tot een goed einde gebracht, waardoor de Hagelanders op een keurige vierde plaats staan.

 1. Kleine twee jaar na doodsmak maakt Diego Van Looy wederoptreden in internationale topwedstrijd: “Ze hadden me opgegeven voor topsport”
  Triatlon

  Kleine twee jaar na doodsmak maakt Diego Van Looy wederoptre­den in internatio­na­le topwed­strijd: “Ze hadden me opgegeven voor topsport”

  Het wordt vrijdag een bijzonder dag voor voormalige wereldkampioen Diego Van Looy. De triatleet uit Mechelen neemt dan immers voor het eerst weer deel aan een internationale triatlon sinds z’n ongeval een kleine twee jaar geleden. Op stage in Mallorca werd Diego Van Looy toen aangereden door een vrachtwagen. De dokters dachten dat hij nooit nog op hoog niveau zou kunnen sporten. Nog geen twee jaar later neemt hij in Israël deel aan één van de zwaarste triatlons ter wereld.
 2. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.