Tom Houwaer scoorde voor Sporting Hasselt thuis tegen Berchem Sport.
Volledig scherm
Tom Houwaer scoorde voor Sporting Hasselt thuis tegen Berchem Sport. © Borgerhoff

Tom Houwaer (Sporting Hasselt): “Jammer dat mijn doelpunt tegen Berchem Sport niet voldoende was voor de drie punten”

 1. Frank Goossens (Pelt) na de negen op negen: “Betere communicatie werpt vruchten af”
  Voetbal Derde Amateurklasse

  Frank Goossens (Pelt) na de negen op negen: “Betere communica­tie werpt vruchten af”

  Esperanza Pelt pakte de voorbije drie weken negen op negen. De trainerwissel, Mathieu Mertens die vertrok en T2 Davide D’Angelo die overnam, werpt duidelijk zijn vruchten af. Zaterdag krijgen de Noord-Limburgers het bezoek van Termien dat op de vorige speeldag zwaar uithaalde. “Klopt, de 6-2 winst van de Genkenaars is opvallend. Het wordt dus geen makkelijke opdracht, maar we gaan absoluut voor twaalf op twaalf”, vertelt sportief manager Frank Goossens.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  3

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 3. Lies’l Schevenels heeft haar eerste wereldbekerselectie te pakken: “Vooral om te leren”
  Veldrijden Wereldbeker

  Lies’l Schevenels heeft haar eerste wereldbe­ker­se­lec­tie te pakken: “Vooral om te leren”

  Lies’l Schevenels (Vondelmolen-De Ceuster Cycling Team) heeft haar eerste selectie voor de wereldbeker te pakken. De selectie was een mooi cadeau voor haar achttiende verjaardag. Schevenels is naast haar ploegmaat Julie Brouwers en Laura Verdonschot (Pauwels Sauzen-Bingoal) de derde Limburgse vrouw die in Overijse aan de start komt. “Ja, het was een verrassing”, lacht Schevenels. “Al wist ik ook wel dat ik goed bezig ben.”