Tom Goovaerts is sinds twee weken weer van de partij na zijn blessure en kan eindelijk opnieuw knallen op het middenveld van Kampenhout.
Volledig scherm
Tom Goovaerts is sinds twee weken weer van de partij na zijn blessure en kan eindelijk opnieuw knallen op het middenveld van Kampenhout. © Jorghé Van Hecke

Tom Goovaerts gaat met Sporting Kampenhout resoluut voor volle buit bij buur Olympia Wijgmaal: “Zege zou vertrouwen een boost geven”

voetbal derde nationale BVorig seizoen was er nog twee reeksen verschil tussen Sporting Kampenhout en Olympia Wijgmaal, maar in het voetbal kan het soms snel gaan. Terwijl Wijgmaal degradeerde uit tweede triomfeerde geel-blauw op het hoogste provinciale niveau. Daardoor staan ze dit weekend eindelijk nog eens tegenover elkaar, met een eerste driepunter als belangrijkste inzet.

  1. Laura Meynckens (LVL Genk) na de nederlaag tegen Oudegem: “We hebben onze kansen om te winnen niet benut”
    Volleybal Liga A

    Laura Meynckens (LVL Genk) na de nederlaag tegen Oudegem: “We hebben onze kansen om te winnen niet benut”

    Een week na de vijfsetter tegen kampioen Gent, stond er voor LVL Genk opnieuw een topper op het programma. De Trixxo-vrouwen namen het in eigen huis op tegen Oudegem. Een nieuwe stunt zat er niet in, want Oudegem won met 1-3. Nochtans hadden de Genkse meiden ook kansen. “Zelfs om te winnen, maar we hebben die niet benut. Dat hoort helaas bij het groeiproces van een jonge ploeg”, reageert Laura Meynckens.