Tom De Wulf schreeuwt zijn vreugde uit, hij heeft net de 2-1 gemaakt.
Volledig scherm
Tom De Wulf schreeuwt zijn vreugde uit, hij heeft net de 2-1 gemaakt. © Robby Verdickt

Tom De Wulf helpt FC Poesele aan zege in derby tegen Merendree: “Scoren tegen ex-ploeg blijft bijzonder”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE AVoor meer dan 350 voetbalfans kreeg Poesele de buren van LS Merendree op de knieën. Tom De Wulf (37) kroop in de herfst van zijn loopbaan nog eens in de rol van supersub en buffelde anderhalve minuut na zijn invalbeurt de winnende 2-1 tegen de touwen. 

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.