Tom De Cock staat als coach van FC Lebbeke voor de eerste confrontatie in de Croky Cup tegen Latem zondag.
Volledig scherm
Tom De Cock staat als coach van FC Lebbeke voor de eerste confrontatie in de Croky Cup tegen Latem zondag. © Copyright : Geert De Rycke

Tom De Cock (FC Lebbeke): “Tegen Hoek al met de voetjes op de grond gezet”

Voetbal 3NAFC Lebbeke ontvangt zondag Latem voor de Croky Cup. De voorbereiding - voor het eerst onder trainer Tom De Cock - is naar behoren gestart. Een teambuilding en een oefenwedstrijd tegen het Nederlandse Hoek zijn al afgevinkt. In de bekercompetitie dromen ze bij de fusieclub van een confrontatie met Patro Maasmechelen, of wie weet met kersvers eersteklasser Union.

  1. Short Endurance Zolder: Davy Maes en David Drieghe winnen de voorlaatste race van het seizoen
    autosport

    Short Endurance Zolder: Davy Maes en David Drieghe winnen de voorlaat­ste race van het seizoen

    De voorlaatste manche van de Zolder Endurance Trophy van de Motorsportschool.com op Circuit Zolder was een zeer mooie race in perfecte omstandigheden. Maar liefst 36 teams op twee wielen vonden hun weg naar de start van de voorlaatste short endurance-wedstrijd van het seizoen. De race zag Mototec H Gyrt Pro Shop in Superbike en Derous – Dewever in Supersport winnen. Op donderdag 20 oktober wordt er over de beide kampioenschappen beslist tijdens de finale, uiteraard weer op Circuit Zolder.