Tom De Cock staat als coach van FC Lebbeke voor de eerste confrontatie in de Croky Cup tegen Latem zondag.
Volledig scherm
Tom De Cock staat als coach van FC Lebbeke voor de eerste confrontatie in de Croky Cup tegen Latem zondag. © Copyright : Geert De Rycke

Tom De Cock (FC Lebbeke): “Tegen Hoek al met de voetjes op de grond gezet”

Voetbal 3NAFC Lebbeke ontvangt zondag Latem voor de Croky Cup. De voorbereiding - voor het eerst onder trainer Tom De Cock - is naar behoren gestart. Een teambuilding en een oefenwedstrijd tegen het Nederlandse Hoek zijn al afgevinkt. In de bekercompetitie dromen ze bij de fusieclub van een confrontatie met Patro Maasmechelen, of wie weet met kersvers eersteklasser Union.

 1. Kortemark-kapitein Henri Moyaert onderstreept het belang van de topper tegen Houthulst: “De winnaar deelt een mentale tik uit”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Kortemark-kapitein Henri Moyaert onder­streept het belang van de topper tegen Houthulst: “De winnaar deelt een mentale tik uit”

  Zowel SVD Kortemark (zes op zes) als WS Houthulst (vier op zes) zijn net als vorig jaar goed aan het seizoen begonnen in tweede provinciale A. Beide ploegen behoren tot de meer ambitieuzere teams in de reeks en willen koste wat het het wil bovenin meedraaien. Zaterdag kijken ze elkaar in de ogen, op het terrein van Kortemark, in een onvervalste topper.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).