Tom Cloet in zijn Duqueine M30 tijdens de voorbije 4 Hours of Le Castellet, de derde race van de 2021 European Le Mans Series.
Volledig scherm
Tom Cloet in zijn Duqueine M30 tijdens de voorbije 4 Hours of Le Castellet, de derde race van de 2021 European Le Mans Series. © Photo News

Tom Cloet in volle voorbereiding op Le Mans: “Dankzij duursport ben ik in prima vorm”

autosportTom Cloet, net 46 jaar, zit in volle voorbereiding op de 24 uur van Le Mans op 21 en 22 augustus. De West-Vlaming zal voor de tweede maal in zijn leven de meeste bekende autosportwedstrijd ter wereld rijden, onder meer met de ex-F1-rijder Narain Karthikeyan. 

 1. Bo De Kerf staat met SK Ronse voor eerste uitdaging met bekertreffen tegen Wezel Sport: “Geen sprake van onderschatting”
  voetbal tweede nationale A

  Bo De Kerf staat met SK Ronse voor eerste uitdaging met bekertref­fen tegen Wezel Sport: “Geen sprake van onderschat­ting”

  Voor het eerst sinds meer dan tien maanden staat er in het Ronsische Orphale Cruckestadion eindelijk nog eens een wedstrijd van belang op het programma. De blauwhemden ontvangen zondag de Antwerpse eersteprovincialer Wezel Sport in de tweede ronde van de beker en die tegenstander wordt alvast geen lachertje, aangezien ze enkele voormalige profvoetballers in hun rangen lopen hebben met ex-Antwerpspits Kevin Oris als bekendste naam. Meteen een belangrijk test dus voor het totaal vernieuwde SK Ronse.
 1. Thomas Paumen (RC Hades): “Mogen Wielsbeke niet onderschatten”
  Voetbal tweede ronde Beker van België

  Thomas Paumen (RC Hades): “Mogen Wielsbeke niet onderschat­ten”

  De voorbereiding loopt op wielen voor RC Hades. Aanvallend voetbal en knappe resultaten. Natuurlijk is dat geen garantie op een succesvol seizoen, maar de boys van coach Mirko Licata ontvangen wel met vertrouwen eersteprovincialer Wielsbeke in de tweede ronde van de Beker van België. Nieuwkomer Thomas Paumen (21) was afgelopen weekend nog trefzeker in de oefenwedstrijd tegen Tienen. De aanvallende middenvelder die overkwam van Bilzerse-Waltwilder werd in de spits gezet door de T1 van groen-wit.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.