Tom Cappan zet z'n ploegmakkers op scherp voor de levensbelangrijke wedstrijd tegen Jong Lede: “Ik word gek als we door een uitsluiting of domme fout zouden verliezen.”
Volledig scherm
Tom Cappan zet z'n ploegmakkers op scherp voor de levensbelangrijke wedstrijd tegen Jong Lede: “Ik word gek als we door een uitsluiting of domme fout zouden verliezen.” © Geert De Rycke

Tom Cappan (SKN Sint-Niklaas) zelfzeker in aanloop naar kelderkraker: “Lede meteen bij de keel grijpen en niet terugzakken”

VOETBAL DERDE NATIONALE AAls een kelderkraker één voordeel heeft, dan is het wel duidelijkheid. SKN Sint-Niklaas ontvangt zaterdag concurrent Jong Lede. De laatste oog in oog met de voorlaatste. Tom Cappan beseft dat enkel een overwinning écht voldoende is: “Zelfs een gelijkspel is géén optie.”

  1. Laura Meynckens (LVL) na de nederlaag tegen Gent: “Mikken nu op tweede of derde plaats”
    Volleybal Liga A vrouwen

    Laura Meynckens (LVL) na de nederlaag tegen Gent: “Mikken nu op tweede of derde plaats”

    LVL Genk was zaterdag geen partij voor leider Gent, die met 1-3 kwam winnen bij de Limburgers. LVL won set één , maar kreeg daarna snel een 1-2-achterstand om de oren. “De eerste plaats is weg, het is nu zaak om om vooral niet vierde te worden, want dan spelen we in de play-offs tegen Gent”, vertelt Laura Meynckens. “We hadden na de eerste set de wedstrijd in handen, maar het is duidelijk dat de Oost-Vlamingen op dit moment de beste ploeg zijn.”