Tom Boonen samen met teameigenaar Bernard Munster bij de legendarische Porsche 911.
Volledig scherm
Tom Boonen samen met teameigenaar Bernard Munster bij de legendarische Porsche 911. © RV

Tom Boonen start in eerste rally: “Genieten van elke meter aan het stuur van een legendarische auto”

autosportOp zaterdag 8 juli 2017 startte ex-wereldkampioen wielrennen Tom Boonen voor het eerst in een autosportwedstrijd op circuit. Nu meer dan vijf jaar later zal de voormalige wielerster zijn debuut in de rallysport maken. Tijdens de Legend Boucles @Bastogne 2023, met start op zaterdag 4 februari, kruipt Boonen achter het stuur van een Porsche 911 uit de stal van BMA om kennis te maken met een totaal nieuwe discipline in de autosport.

  1. Gerben Thijssen verlengt bij  Intermarché-Circus-Wanty en is kopman in de Classic Brugge-De Panne: “Duimen voor een sprint”
    Wielrennen profs

    Gerben Thijssen verlengt bij Intermar­ché-Cir­cus-Wan­ty en is kopman in de Classic Brugge-De Panne: “Duimen voor een sprint”

    Gerben Thijssen rijdt ook de komende twee seizoenen voor Intermarché-Circus-Wanty. De Genkenaar wortdt bij de Belgische ploeg beloond voor zijn goede resultaten en voor de groeicurve die hij toonde sinds zijn overstap van de Lotto-ploeg. Thijssen, die woensdag kopman is in de Classic Brugge-De Panne, is natuurlijk tevreden. “Bij Intermarché-Circus-Wanty ben ik uitgegroeid van een onzekere jongen naar een sprinter die blaakt van het zelfvertrouwen”, vertelt hij.