Tobias Vermeiren zag dat het bij Betekom tot dusver vaak net niet was: "Ik had enkel tegen Wezel en Pelt het gevoel dat we niets gingen rapen."
Volledig scherm
Tobias Vermeiren zag dat het bij Betekom tot dusver vaak net niet was: "Ik had enkel tegen Wezel en Pelt het gevoel dat we niets gingen rapen." © Guy Meurs

Tobias Vermeiren en KAC Betekom op puntenjacht tegen Schoonbeek-Beverst: “Het is stilaan niet vijf voor twaalf, maar twaalf uur”

voetbal derde nationale BKAC Betekom neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen nieuwkomer Schoonbeek-Beverst, dat terug te vinden is op een puike zesde plaats. Zelf zijn Tobias Vermeiren en maats weggezakt naar plaats dertien waardoor hij maar al te goed beseft dat puntengewin zich opdringt.

 1. Menen speelt slotmatch tegen Borgworm, maar kijkt vooral uit naar bekerfinale: “Het wordt één groot feest”
  LOTTO VOLLEY LEAGUE

  Menen speelt slotmatch tegen Borgworm, maar kijkt vooral uit naar bekerfina­le: “Het wordt één groot feest”

  De bekerfinale tegen provinciegenoot Roeselare in het Sportpaleis wordt een historische gebeurtenis voor volleybalclub Menen. Zestien jaar gelden stond de grensploeg al eens in de eindstrijd, toen gespeeld in Knokke-Heist en met 3-0 verloren van Maaseik. Sinds de bekerfinale afgewerkt wordt in het Antwerpse Sportpaleis, is het echter hét evenement van het jaar voor elke volleyballiefhebber. Meer dan tienduizend supporters komen er genieten van een geweldige ambiance. Dit jaar dus mét een heel legioen Menen-fans. Het Menense publiek staat gekend als fanatiek. De hel van Menen zal op 26 februari verhuizen naar Antwerpen. “ The green wall” als tegengewicht voor de blauwe Roeselaarse muur. “De ticketverkoop loopt inderdaad als een trein”, bevestigt manager Anne Verhelst. “We zitten momenteel aan een 1100-tal verkochte tickets en er komen er dagelijks nog bij. Oorspronkelijk hadden we duizend T-shirts laten drukken, maar we zullen er dus nog moeten laten bijmaken. Het leeft echt wel bij de mensen. We hebben groene vlaggen in het straatbeeld gehangen en er werd een promofilmpje met de spelers opgenomen dat te zien is via onze Facebook-en Instagrampagina. Ja, er wordt over gepraat. Mensen die anders nooit naar de volleybal komen, hebben nu een zitje gereserveerd. Om alles organisatorisch geregeld te krijgen, sluiten we zondag onze ticketverkoop af. Er komt heel wat bij kijken, maar we zijn met een grote groep om alles in goede banen te leiden”.
 2. Tim Baele en Moortsele moeten na stuntzege bij Nazareth-Eke nog twee weken wachten op mogelijke periodetitel: “Historische overwinning had nog mooier kunnen zijn”
  voetbal derde provinciale B

  Tim Baele en Moortsele moeten na stuntzege bij Nazareth-Eke nog twee weken wachten op mogelijke periodeti­tel: “Histori­sche overwin­ning had nog mooier kunnen zijn”

  Eendracht Moortsele schreef zaterdagavond al een beetje clubgeschiedenis met een knappe 2-3-overwinning bij zwarte beest Nazareth-Eke. Daar kan op 19 februari nog een paragraaf bijkomen: als VC Zwijnaarde de inhaalmatch van de zestiende speeldag op VC Huise-Ouwegem niet wint, is Moortsele de tweede periodekampioen.
 1. Sam Bilsen zet reddingsoperatie van GSG Aarschot voort: “We misten een grote jongen. Met de terugkeer van Mario Brown moet dat probleem opgelost zijn”
  Basketbal Top Division 2A

  Sam Bilsen zet reddings­ope­ra­tie van GSG Aarschot voort: “We misten een grote jongen. Met de terugkeer van Mario Brown moet dat probleem opgelost zijn”

  De hemel klaart uit boven Aarschot. GSG Aarschot zat in acuut degradatiegevaar, maar twee opeenvolgende overwinningen hebben voor een kentering gezorgd. De terugkeer van oudgediende Mario Brown is daar wellicht niet vreemd aan. Dit weekend wil de spelersgroep de vormcurve bevestigen in Pepinster, de nummer acht in Top Division 2A.