Middenvelder Tobias Biekens in actie in het Kalinga Stadion in Bhubaneswar. Woensdag staat hij met de Young Red Lions tegenover thuisland India.
Volledig scherm
Middenvelder Tobias Biekens in actie in het Kalinga Stadion in Bhubaneswar. Woensdag staat hij met de Young Red Lions tegenover thuisland India. © RV/Worldsportpics

Tobias Biekens met Young Red Lions op WK: “Dit toernooi overstijgt alle vorige ervaringen”

HockeyOp de Hockey Junior World Cup in Bhubaneswar genieten de Young Red Lions van drie dagen rust, vooraleer ze woensdag in de kwartfinale in een knalaffiche tegenover thuisland India staan. Middenvelder Tobias Biekens geniet van dit toptoernooi, maar beseft wel dat het team nog een versnelling hoger moet schakelen. “Die kwartfinale wordt in ieder geval een geweldige ervaring”, zegt hij.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Aurèle Vandeputte na persoonlijk record én zege op 800m in Manchester: “Vooral blij dat ik zo’n wedstrijd kan winnen”
  Indooratletiek

  Aurèle Vandeputte na persoon­lijk record én zege op 800m in Manchester: “Vooral blij dat ik zo’n wedstrijd kan winnen”

  Het internationaal indoorseizoen komt stilaan op gang en ook onze nationale toppers beginnen zich stilaan te tonen. Aurèle Vandeputte (26) trok afgelopen weekend naar Manchester waar de aftrap werd gegeven van de World Indoor Tour. De Oostkampenaar won er zijn reeks van de 800m in een nieuw persoonlijk record van 1.48.33. “Jammer genoeg is de haas niet komen opdagen”, zegt hij.
 3. Trainer Vincent Euvrard (RWDM) wil ongeslagen reeks van acht duels voortzetten: “Westerlo is nochtans taaie klant”
  voetbal 1B

  Trainer Vincent Euvrard (RWDM) wil ongeslagen reeks van acht duels voortzet­ten: “Westerlo is nochtans taaie klant”

  RWDM zit in een positieve spiraal. In zijn eerste wedstrijd van het nieuwe jaar pakte de ploeg van trainer Euvrard haar derde zege op rij en ze is al acht competitiewedstrijden op rij ongeslagen. De laatste nederlaag dateert intussen van 17 oktober 2021. Dat is al meer dan drie maanden geleden. Ze verloor toen met 1-2 tegen Westerlo, dinsdagavond de tegenstander.