Middenvelder Tobias Biekens in actie in het Kalinga Stadion in Bhubaneswar. Woensdag staat hij met de Young Red Lions tegenover thuisland India.
Volledig scherm
Middenvelder Tobias Biekens in actie in het Kalinga Stadion in Bhubaneswar. Woensdag staat hij met de Young Red Lions tegenover thuisland India. © RV/Worldsportpics

Tobias Biekens met Young Red Lions op WK: “Dit toernooi overstijgt alle vorige ervaringen”

HockeyOp de Hockey Junior World Cup in Bhubaneswar genieten de Young Red Lions van drie dagen rust, vooraleer ze woensdag in de kwartfinale in een knalaffiche tegenover thuisland India staan. Middenvelder Tobias Biekens geniet van dit toptoernooi, maar beseft wel dat het team nog een versnelling hoger moet schakelen. “Die kwartfinale wordt in ieder geval een geweldige ervaring”, zegt hij.

  1. KVO-supporter Martin Heylen wikt en weegt ‘zijn’ ploeg: “Als er versterking komt in drie linies, redden we ons”
    Oostende

    K­VO-supporter Martin Heylen wikt en weegt ‘zijn’ ploeg: “Als er verster­king komt in drie linies, redden we ons”

    De slechte prestaties van KV Oostende raken elke fan in het hart. Dat is bij jarenlang ambassadeur en supporter Martin Heylen niet anders. De televisiemaker zit steevast in de tribune en heeft zo zijn eigen visie op de gang van zaken bij zijn club én het spelletje in 't algemeen. “Eigenlijk verglijdt voetbal kijken naar het aanmoedigen van twee ‘winkels’ tegen elkaar.”