Tarik Tissoudali op de persconferentie voor de partij tegen Beerschot.
Volledig scherm
Tarik Tissoudali op de persconferentie voor de partij tegen Beerschot. © BELGA

Tissoudali: “Op vrije avonden ga ik naar wedstrijden van Beerschot kijken”

Tarik Tissoudali kijkt zondagavond met AA Gent enkele oude bekenden van Beerschot in de ogen. Nu ja, oude. Tissoudali gaat wanneer het kan nog steeds naar de wedstrijden van de Ratten kijken. Zondag mag hij in de Ghelamco Arena die kennis in de praktijk proberen omzetten.

 1. Bocholt gaat na eerste zege op zoek naar meer
  Voetbal tweede nationale B

  Bocholt gaat na eerste zege op zoek naar meer

  Bocholt VV pakte vorige week de eerste driepunter van het seizoen. De Damburgers wonnen met 0-2 op het veld van Pepingen. Eindelijk winst en dat na een drukke week. Op woensdag speelden de Noord-Limburgers nog voor de Beker van België waarin Deinze (Challenger Pro League) pas in de verlengingen de winst pakte. “Zowel de bekermatch, maar vooral de winst tegen Pepingen waren opstekers”, klinkt het in de Axor Arena waar ze zondag Lyra-Lierse Berlaar op bezoek krijgen.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 1. Sven Dhoest en Knokke pakken belangrijke driepunter in Charleroi: “We wilden een reactie zien”
  voetbal eerste nationale

  Sven Dhoest en Knokke pakken belangrij­ke driepunter in Charleroi: “We wilden een reactie zien”

  Na vijf nederlagen op rij – de bekerexit tegen Beerschot VA incluis – heeft FC Knokke nog eens de rug gerecht. Op de zesde speeldag in eerste nationale ging de kustploeg met 0-2 winnen in en tegen Olympic Club Charleroi. Aanvaller Din Sula lukte na een een halfuur zijn eerste doelpunt in loondienst van Knokke, verdediger Vanraefelghem zette vijf minuten voor affluiten de zekerheid op het bord vanop de strafschopstip. Doelman Dhoest hield voor de tweede keer dit seizoen de nul.