Tarik Tissoudali op de persconferentie voor de partij tegen Beerschot.
Volledig scherm
Tarik Tissoudali op de persconferentie voor de partij tegen Beerschot. © BELGA

Tissoudali: “Op vrije avonden ga ik naar wedstrijden van Beerschot kijken”

Tarik Tissoudali kijkt zondagavond met AA Gent enkele oude bekenden van Beerschot in de ogen. Nu ja, oude. Tissoudali gaat wanneer het kan nog steeds naar de wedstrijden van de Ratten kijken. Zondag mag hij in de Ghelamco Arena die kennis in de praktijk proberen omzetten.

 1. Spits Lens Annab omgevormd tot laatste man: “Met het new look ZVK Eisden Dorp moet rekening gehouden worden”
  Futsal eerste nationale

  Spits Lens Annab omgevormd tot laatste man: “Met het new look ZVK Eisden Dorp moet rekening gehouden worden”

  Het gaat goed met ZVK Eisden Dorp. Na een kleine nederlaag tegen Halle-Gooik wonnen de Maaslanders afgelopen week met ruime 1-9-cijfers tegen Jette. Een plaats in de middenmoot kregen ze er als beloning bovenop. Met confrontaties met My-Cars Chatelet en Full Hasselt komen er nu de grote jongens aan. “Op de echte toppers na, hoeven we voor niemand schrik te hebben”, klinkt sterkhouder Lens Annab kordaat.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).