Reden tot vieren had Tisselt niet tegen 's Gravenwezel, maar wie weet herhaalt dit beeld zich wel in de eindronde?
Volledig scherm
Reden tot vieren had Tisselt niet tegen 's Gravenwezel, maar wie weet herhaalt dit beeld zich wel in de eindronde? © Sporting Tisselt / RV

Tisselt laat leiding liggen tegen ‘s Gravenwezel-Schilde (0-4), maar kondigt wel nationale licentieaanvraag aan: “We zijn het verplicht aan de provincie”

voetbal eerste provincialeSporting Tisselt leed zondagmiddag een zware 0-4-nederlaag tegen ‘s Gravenwezel-Schilde en liet zo de kans liggen om te profiteren van het ook al verrassende 2-1-verlies van leider Berg en Dal bij Ranst. Weinig reden tot feest dus bij de promovendus, maar na afloop viel er wel goed nieuws te melden. De eerste periodekampioen liet weten nu ook officieel een licentieaanvraag voor het nationale voetbal in te dienen.

  1. Lyra-Lierse gaat met 5-2 onderuit in de topper bij Hades Kiewit: “Eigenlijk moesten we deze match altijd winnen”
    PREMIUM
    voetbal tweede nationale b

    Ly­ra-Lier­se gaat met 5-2 onderuit in de topper bij Hades Kiewit: “Eigenlijk moesten we deze match altijd winnen”

    Vreemde wedstrijd, die topper van zaterdagavond tussen Hades Kiewit en Lyra-Lierse. Was de wedstrijd twaalf minuten later begonnen, had Lyra-Lierse de drie punten altijd op zak moeten hebben. Nu stond het na 12 minuten... 3-0, maar was de wedstrijd niet gespeeld. Lyra-Lierse knokte terug tot 3-2 en had zelfs de kansen op meer, maar uiteindelijk zouden enkele defensieve fouten nog twee lokale doelpunten inluiden.