Timothy Herman aan het werk op de micromeeting in Oordegem op 24 april: “Voor mij is het pas een geslaagde wedstrijd als ik de tachtig meter of de top vijf haal.”
Volledig scherm
Timothy Herman aan het werk op de micromeeting in Oordegem op 24 april: “Voor mij is het pas een geslaagde wedstrijd als ik de tachtig meter of de top vijf haal.” © BELGA

Timothy Herman stelt teleur in Split: “Zodanig gretig dat ik mijn worpen kapot maak”

atletiekTimothy Herman hoopte zaterdag kostbare olympische rankingpunten te sprokkelen op de European Throwing Cup in het Kroatische Split, maar hij kwam terug van een koude kermis. Wil Herman de Spelen halen, dan zal hij  spoedig een paar 80m-worpen uit z’n schouder moeten schudden. 

  1. 125 enthousiaste kinderen nemen deel aan ‘Dag van de Miniem’ van Vlaamse Wielerschool Provincie Antwerpen
    wielrennen

    125 enthousias­te kinderen nemen deel aan ‘Dag van de Miniem’ van Vlaamse Wieler­school Provincie Antwerpen

    125 kinderen tussen acht en elf jaar hebben zaterdag deelgenomen aan ‘De Dag van de Miniem’. Een gratis initiatief van de Vlaamse Wielerschool Provincie Antwerpen, die gevestigd is in Herentals, in samenwerking met de Provinciale Jeugdcommissie Antwerpen. De kinderen kregen aan de start het bezoek van veldrijdster Sanne Cant, die als kind een trouwe bezoeker was van wat toen nog de Herentalse Wielerschool noemde.