Timothy Durwael is met zijn ervaring een belangrijke speler voor Houtvenne.
Volledig scherm
Timothy Durwael is met zijn ervaring een belangrijke speler voor Houtvenne. © Mpics

Timothy Durwael en Houtvenne blijven strijdvaardig: “Het effect van corona mag je niet onderschatten”

voetbal tweede nationale BIn afwachting van twee opeenvolgende thuiswedstrijden, om het kalenderjaar helemaal af te sluiten, trekt Houtvenne zaterdagavond naar provinciegenoot City Pirates. Ondanks de vele tegenslagen waarmee trainer Geert Van Dessel in de eerste helft van het seizoen te maken had, is de situatie voor Houtvenne niet verloren. Maar de komende weken zouden enkele punten meer dan welkom zijn.

 1. Vicewereldkampioen Marten Van Riel verlaat Canadese succescoach voor Belg Glenn Poleunis: “Veranderen om nog progressie te maken”
  Triatlon

  Vicewereld­kam­pi­oen Marten Van Riel verlaat Canadese succes­coach voor Belg Glenn Poleunis: “Veranderen om nog progressie te maken”

  Het nieuwe triatlonseizoen laat nog even op zich wachten, maar toch zijn de Belgische topatleten al volop met hun voorbereiding bezig. Nadat begin deze week uitlekte dat Pieter Heemeryck niet langer samenwerkt met Frederik Van Lierde als coach, maakt nu ook vicewereldkampioen Marten Van Riel bekend dat hij de stal van de Canadese topcoach Joel Filliol verlaat om in zee te gaan met onze landgenoot Glenn Poleunis en zijn PTC-team.
 2. KRC Genk Ladies-snelheidstrein flitst met Gwyneth Vanaenrode aan de knoppen richting play-off 1: “Hebben lot in eigen handen”

  KRC Genk La­dies-snelheids­trein flitst met Gwyneth Vanaenrode aan de knoppen richting play-off 1: “Hebben lot in eigen handen”

  De Genk Ladiestrein raast richt play-off 1. Met een doelpunt van Kelsey Geraedts graaide KRC Genk Ladies een uiterst belangrijke driepunter mee uit Gent. De Genkies pakken hiermee hun vierde overwinning op rij en wippen over concurrent AA Gent naar de vijfde plaats in de rangschikking. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft de Genkse ploeg hun lot voor een plaats in PO 1 helemaal in eigen handen. “Deze voorsprong mogen we niet meer meer weggeven”, genoot uitblinkster Gwyneth Vanaenrode na afloop.