In de sprint om de tweede plaats legde Timothy Dupont (tweede van rechts) nipt de duimen voor Danny Van Poppel en Gerben Thijssen (uiterst rechts).
Volledig scherm
In de sprint om de tweede plaats legde Timothy Dupont (tweede van rechts) nipt de duimen voor Danny Van Poppel en Gerben Thijssen (uiterst rechts). © VDB

Timothy Dupont sprint naar vierde plaats in de Omloop van het Houtland: “Content dat ik nog eens een prijsje haal”

WIELRENNEN PROFSMet kleine voorsprong zette de 27-jarige Nederlander Taco van der Hoorn de Omloop van het Houtland op zijn naam. Het peloton sprintte om de tweede plaats. Timothy Dupont legde daarin nipt de duimen voor Danny Van Poppel en Gerben Thijssen.

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?