In de sprint om de tweede plaats legde Timothy Dupont (tweede van rechts) nipt de duimen voor Danny Van Poppel en Gerben Thijssen (uiterst rechts).
Volledig scherm
In de sprint om de tweede plaats legde Timothy Dupont (tweede van rechts) nipt de duimen voor Danny Van Poppel en Gerben Thijssen (uiterst rechts). © VDB

Timothy Dupont sprint naar vierde plaats in de Omloop van het Houtland: “Content dat ik nog eens een prijsje haal”

WIELRENNEN PROFSMet kleine voorsprong zette de 27-jarige Nederlander Taco van der Hoorn de Omloop van het Houtland op zijn naam. Het peloton sprintte om de tweede plaats. Timothy Dupont legde daarin nipt de duimen voor Danny Van Poppel en Gerben Thijssen.

 1. Broes Willem helpt Oostkamp met twee goals voorbij Gullegem: “Twijfelden nooit aan ons opzet”
  Voetbal tweede nationale A

  Broes Willem helpt Oostkamp met twee goals voorbij Gullegem: “Twijfelden nooit aan ons opzet”

  SV Oostkamp dook met een achterstand de kleedkamer binnen in het West-Vlaams onderonsje tegen Gullegem, maar de promovendus zette de scheve situatie recht na de pauze. Twee doelpunten van verdediger Willem, met een goal van topschutter Vanhaecke ertussenin, bezorgde de rood-witte formatie een 3-1-zege. De rood-witte formatie is ondertussen al zes matchen op rij ongeslagen en staat op een knappe vierde plaats in tweede nationale.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.