Derijck ontzet voor Somers. Tegen Cercle Brugge was hij achterin meteen verbaal erg aanwezig. "Meteen drie wedstrijden in een week, dat is pittig, maar je hoort me zeker niet klagen na mijn lange afwezigheid van de velden."
Volledig scherm
Derijck ontzet voor Somers. Tegen Cercle Brugge was hij achterin meteen verbaal erg aanwezig. "Meteen drie wedstrijden in een week, dat is pittig, maar je hoort me zeker niet klagen na mijn lange afwezigheid van de velden." © BELGA

Timothy Derijck (Zulte Waregem) droomde van mooiere terugkeer: “Maar niet dramatiseren, Cercle momenteel met Union sterkste team”

Na drie jaar keerde Timothy Derijck (34) terug naar Zulte Waregem, en op Cercle Brugge werd hij door Simons en De fauw zelfs meteen weer in de basis gedropt. Hoewel de Liedekerkenaar blij was meteen weer 90 minuten te kunnen meedraaien, werd het toch niet de terugkeer waar hij van had gedroomd. “De snelle achterstand deed ons uiteindelijk de das om, maar we mogen dit niet dramatiseren”, oordeelde de ervaren verdediger.