Kenzo Borkelmans en Michiel De Bolster van FCE Meetjesland kunnen niet verhinderen dat Timothy Allemeersch (SKDJ Lovendegem) de 1-0 in doel kopt.
Volledig scherm
Kenzo Borkelmans en Michiel De Bolster van FCE Meetjesland kunnen niet verhinderen dat Timothy Allemeersch (SKDJ Lovendegem) de 1-0 in doel kopt. © Robby Verdickt

Timothy Allemeersch (SKDJ Lovendegem) na 3-3-gelijkspel bij Meetjesland: “Twee verloren punten, maar Lovendegem kan ver raken dit seizoen”

voetbal tweede provinciale ALeuke derby aan de Zandvleuge in Eeklo. Gekruid met zes doelpunten, netjes verdeeld tussen Meetjesland en de bezoekers uit Lovendegem. Twee spelers speelden zich in de kijker. Davit Hovsepyan prikte er twee tegen de touwen en nam de late gelijkmaker voor zijn rekening. Timothy Allemeersch leek eerder met twee doelpunten Lovendegem op weg te zetten naar winst. Bij die laatste was de ontgoocheling na de 3-3 dan ook groot.

  1. Laura Verdonschot wil haar loopbaan een boost geven en verkast naar Vondelmolen-De Ceuster
    Veldrijden profs vrouwen

    Laura Verdon­schot wil haar loopbaan een boost geven en verkast naar Vondelmo­len-De Ceuster

    Laura Verdonschot (Pauwels Sauzen-Bingoal) stapt begin 2022 over van haar huidige team naar Vondelmolen-De Ceuster. Daarmee wil de Lommelse haar loopbaan een nieuwe boost geven. Verdonschot is al een tijdje op zoek naar het goede ritme. Bij haar nieuwe team wordt ze ploegmaat van onder meer Suzanne Verhoeven en Ellen Van Loy. “Ik ben overtuigd dat dit voor mij de juiste keuze is en ben trots deel te mogen uitmaken van dit mooi groeiende team”, vertelt Verdonschot.