Timo Kielich maakt een eerste afspraak voor het EK in november in Nederland.
Volledig scherm
Timo Kielich maakt een eerste afspraak voor het EK in november in Nederland. © Photo News

Timo Kielich begint aan zijn laatste seizoen bij de beloften: “Profcontract ligt nog niet klaar, ik zal moeten presteren"

Timo Kielich (Credishop-Fristads) begint zondag in het Nederlandse Gieten aan zijn veldritseizoen. Dat hij over een paar goede benen beschikt, bewees hij vorig weekend door de Belgische titel marathon in het mountainbiken te pakken. “Ik wilde graag nog eens op de mountainbike rijden en het BK was een ideale gelegenheid. De titel is mooi meegenomen, maar de focus ligt toch nog op de cross’, vertelt Kielich.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Lang bezorgt Club met heerlijke omhaal zege tegen Kortrijk
  Play

  Lang bezorgt Club met heerlijke omhaal zege tegen Kortrijk

 2. Anderlecht gaat pijnlijk onderuit tegen Beerschot
  Play

  Anderlecht gaat pijnlijk onderuit tegen Beerschot