Tim Verschueren (tweede van links) miste de heenwedstrijd in Spanje als gevolg van een positieve coronatest.
Volledig scherm
Tim Verschueren (tweede van links) miste de heenwedstrijd in Spanje als gevolg van een positieve coronatest. © Dick Demey

Tim Verschueren (Achel) hoopt donderdag te kunnen spelen tegen Teruel: “We moeten alle kansen grijpen”

Volleybal Challenge CupTectum Achel gaat donderdag op zoek naar de kwalificatie voor de 1/8ste finale in de Challenge Cup. De Noord-Limburgers moeten daarvoor voorbij het Spaanse Teruel. Vorige week verloor Achel met 3-1 in Spanje. Kapitein Tim Verschueren volgde de match vanop zijn hotelkamer waar hij in quarantaine verbleef. “Helemaal zeker is het nog niet, maar als de PCR-test de negatieve zelftest bevestigt, hoop ik donderdag mee te kunnen strijden voor de kwalificatie”, vertelt Verschueren.

 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 1. Thomas Van Reeth staat met Hellvoc voor duel met Antwerpen: “Ideale moment om onze gekende gedrevenheid te demonstreren”
  VOLLEYBAL EERSTE NATIONALE

  Thomas Van Reeth staat met Hellvoc voor duel met Antwerpen: “Ideale moment om onze gekende gedreven­heid te demonstre­ren”

  De mannen van Hellvoc Hemiksem-Schelle beginnen aan een zware januarimaand. Het eerste weekend van het jaar werd niet bijster goed aangevat, met verlies tegen Marke-Webis. Zaterdag ontmoet het team van coach Dardenne de sterke ploeg uit Antwerpen. En het houdt niet op voor de ‘Hellvoc-boys’ met daarna twee zware confrontaties in het Waalse landsgedeelte.