Pieter Tsjoen, Freddy Loix, Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx zijn klaar voor de wedstrijd in Monaco.
Volledig scherm
Pieter Tsjoen, Freddy Loix, Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx zijn klaar voor de wedstrijd in Monaco. © Lorenz Deschuyttere/RV

Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx in de kleuren van PTR aan de start van de 90ste Monte Carlo: “Podiumplaats in onze klasse zou al heel mooi zijn”

AUTOSPORTDe troepen van Pieter Tsjoen zijn goed vertegenwoordigd in Monaco, waar de eerste WK-rally van het seizoen traditioneel op de kalender staat. In de kleuren van PTR, het team van de Oost-Vlaamse rallyman en ondernemer, zien we twee wagens: een Skoda Fabia Evo voor Freddy Loix en Pieter Tsjoen zelf en een Renault Clio voor Tim Van Parijs en Kurt Heyndrickx. Beide teams hebben al ervaring in de legendarische Monte Carlo en vertrekken met een zekere ambitie.

  1. De promotiedroom van Lyra-Lierse ligt aan diggelen: “Zeer jammer dat een misverstand beslist over het wel of niet spelen van de finale”

    De promotie­droom van Ly­ra-Lier­se ligt aan diggelen: “Zeer jammer dat een misver­stand beslist over het wel of niet spelen van de finale”

    In de eindronde om promotie naar 1ste nationale heeft Lyra-Lierse zijn promotiedroom niet kunnen omzetten in een finaleplaats. Tubize versperde de Pallieters de weg naar die finale, maar de manier waarop die beslissing viel, stuitte bij de meeste toeschouwers op heel veel ongeloof. Garlito profiteerde van een misverstand bij doelman Sterkens.