Tim Merlier begint op 12 december in Antwerpen aan zijn veldritseizoen, maar gaat eerst op wegstage met Alpecin-Fenix.
Volledig scherm
Tim Merlier begint op 12 december in Antwerpen aan zijn veldritseizoen, maar gaat eerst op wegstage met Alpecin-Fenix. © Photo News

Tim Merlier start crossseizoen in Antwerpen: “Al meer wegrenner dan veldrijder: kijk uit naar eerste grote ronde”

Zaterdag 12 december begint Tim Merlier zijn crossseizoen. De Scheldecross in Antwerpen wordt zijn eerste in een reeks van tien tot twaalf veldritten. Voor hij het veld induikt trekt hij met Alpecin-Fenix op stage naar Benicassim.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 1. Winst voor Lukas Bosmans, maar alle aandacht voor Koen Wauters in Ironman Maastricht: “Genoten, maar afgezien tijdens het lopen”
  Triatlon

  Winst voor Lukas Bosmans, maar alle aandacht voor Koen Wauters in Ironman Maastricht: “Genoten, maar afgezien tijdens het lopen”

  Met Lukas Bosmans als eerste over de streep kreeg de 70.3 Ironman van Maastricht een Belgische winnaar. De Vlaams-Brabander zette een schitterende prestatie neer in een wedstrijd waar meer dan 500 landgenoten aan de start verschenen. Onder hen ook zanger Koen Wauters die - fel aangemoedigd - de finish haalde in zijn eerste Ironman uit zijn nog prille triatloncarrière.
 2. Robbe Decostere (Cercle Brugge) maakt geen drama van nederlaag op Standard: “Te vroeg voor paniek”
  voetbal jupiler pro league

  Robbe Decostere (Cercle Brugge) maakt geen drama van nederlaag op Standard: “Te vroeg voor paniek”

  Tweede uitwedstrijd, tweede nederlaag van het seizoen voor Cercle Brugge. Het wilde voor de Vereniging nog niet meezitten buitenshuis. In Westerlo werd na het falen de hand in eigen boezem gestoken, op Sclessin was scheidsrechter Erik Lambrechts de gebeten hond. “Zonder die twee vederlichte strafschoppen was het hier een logische 0-0 geworden en dat zou correct geweest zijn”, oordeelde Robbe Decostere.