Floor Boeckx en heel Zandhoven hopen om zaterdag hun allerbeste energie boven te halen tegen Asterix Avo tijdens de achtste finales van de Beker van België.
Volledig scherm
Floor Boeckx en heel Zandhoven hopen om zaterdag hun allerbeste energie boven te halen tegen Asterix Avo tijdens de achtste finales van de Beker van België. © Mpics

Tim Luyten en VBC Zandhoven ontvangen zaterdag in beker Asterix Avo: “Speelsters moeten van elk moment genieten”

VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË VROUWENHet volleybalteam van VBC Zandhoven ontvangt zaterdag bekerwinnaar en landskampioen Asterix Avo uit Beveren. Een onvergetelijke gebeurtenis voor de Kempense club. Een prachtige gelegenheid voor de jonge volleybalsters om zich te tonen tegen de Belgische top. Een stunt om door te stoten naar de kwartfinales in de Belgische beker zit er niet in, maar de meisjes van Zandhoven zullen wel hun allerbeste energie bovenhalen om zo veel mogelijk weerwerk te bieden.

  1. Doelman Seppe Veraghtert pakt met BSK Retie drie punten tegen Vorselaar: “Groep gaat elke uitdaging ten volle aan”
    VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

    Doelman Seppe Veraghtert pakt met BSK Retie drie punten tegen Vorselaar: “Groep gaat elke uitdaging ten volle aan”

    Met Vorselaar en Retie stonden in eerste provinciale twee ploegen tegenover mekaar, die dezelfde visie nastreven. Met jonge talenten, omringd met de nodige ervaring, trachten een zorgeloos seizoen door te maken. Het was Senne Dierckx, die in het slot van de partij de balans in het voordeel van Retie deed kantelen. Dankzij de 2-3-overwinning worden beide clubs dichte buren in het algemeen klassement. Beide teams tellen nu 18 punten.