Tim Jeunen is na de winterstop weer inzetbaar.
Volledig scherm
Tim Jeunen is na de winterstop weer inzetbaar. © Borgerhoff

Tim Jeunen (Thes Sport): “Met een over-mijn-lijk-mentaliteit Dessel Sport bekampen”

voetbal eerste nationaleMet de komst van Dessel Sport, zaterdag om 19 uur, staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Thes Sport moet dringend het blazoen oppoetsen na een 1 op 6. Niet evident met een lijst van geblesseerden. In La Louvière liep het team van T1 Patrick Witters heel wat averij op. Het grootste slachtoffer is Sam Vanaken. De voorste kruisband is volledig afgescheurd en zijn seizoen is voorbij. Wie al lange tijd in de lappenmand ligt is sterkhouder Tim Jeunen.

 1. Grégoire Munster laat klasse zien in aartsmoeilijke Monte-Carlo
  Autosport

  Grégoire Munster laat klasse zien in aartsmoei­lij­ke Mon­te-Car­lo

  Ook zonder sneeuw is de negentigste editie van de Monte-Carlo een thriller geworden. Een historische editie met de tachtigste WK-zege voor Sébastien Loeb, voor het eerst aan de zijde van Isabelle Galmiche, de eerste vrouw die een WK-rally wint in 25 jaar. Van Belgische zijde was er de moeilijke wedstrijd voor Thierry Neuville, maar ook twee podia in twee verschillende klassen, waaronder één voor de Mechelse student communicatie Grégoire Munster. Munster eindigde ondanks een lekke band in de slotfase derde in de WRC2 Junior.
 1. KVK Wellen toont zich klaar voor herstart na puike oefenpot op Bocholt

  KVK Wellen toont zich klaar voor herstart na puike oefenpot op Bocholt

  Nu het overlegcomité pas weer groen licht gaf om de voetbalcompetitie te hervatten, maakt ook KVK Wellen zich op voor de herstart. Nadat een week geleden met 6-2 gewonnen werd van Zonhoven, trad het jonge team van coach Maxime Annys dit weekend aan op Bocholt. Spijts een 2-1-nederlaag lijkt het erop alsof de geelblauwe formatie klaar is voor de herstart. “Wij hebben voor aanvang van dit seizoen tot doel gesteld om rustig mee te draaien en die verwachting kan ingelost worden. Jammer dat we af en toe in al ons jeugdig enthousiasme de richtlijnen in de wind sloegen, maar al bij al kunnen we ons vinden in de prestaties voor nieuwjaar”, geeft de coach nog even mee.