Tim De Roy met zijn zoontje Nand (6) die ook bij de jeugd van Blaasveld voetbalt.
Volledig scherm
Tim De Roy met zijn zoontje Nand (6) die ook bij de jeugd van Blaasveld voetbalt. © smb

Tim De Roy (RFC Blaasveld) keerde terug uit voetbalpensioen en denkt ondanks nieuwe coronamaatregelen niet aan stoppen: “De goesting is te groot”

RFC Blaasveld staat na een mindere start (één op negen, red.) diep in de buik van het klassement in vierde provinciale D gerangschikt.  Met Tim De Roy hebben de ‘Reigers’ wel een krijger in de rangen die steevast voorop gaat in de strijd en de groep op sleeptouw neemt. De 42-jarige middenvelder is niet van plan om corona daar verandering in te laten brengen.

 1. Marc Sempels strandt op één seconde van Europese masterstitel (60+) halve marathon

  Marc Sempels strandt op één seconde van Europese mastersti­tel (60+) halve marathon

  In tijden waarin landen een voor een opnieuw in lockdown gaan, is het een half mirakel dat het EK masters nog doorging. “Het is bijna ongelofelijk dat het EK nog plaatsvond”, beseft Marc Sempels. “Aanvankelijk stond het EK in het voorjaar gepland, dan werd het naar het najaar verschoven. Maar de covidsituatie verslechterde, het werd strenger en strenger. Het net sloot zich stilaan. Madeira stond op code oranje. Er waren veel variabelen. Wilde de organisatie het nog toelaten? Zouden er beperkingen komen? Dan moest ik nog een negatieve covid-test voorleggen, maar uiteindelijk is het toch kunnen doorgaan.” Het werd een zware onderneming. “Het was warm: 26 graden. Het parcours viel ook tegen: glooiend en best zwaar. Dat speelde niet in mijn nadeel en ik kan wel tegen de hitte. Maar het tempo dat ik wilde lopen was niet aan de orde. Het werd eerder een tactische strijd.”
 1. Zo ging het er aan toe bij terugkeer Mike Tyson
  Play
  Boksen

  Zo ging het er aan toe bij terugkeer Mike Tyson

 2. Daar gaan we weer: Hazard voor zevende keer dit jaar out
  Play

  Daar gaan we weer: Hazard voor zevende keer dit jaar out