Tim Calliauw (m.) pakt in eigen stad de zege op de marathon. Met 2u21:46 verbetert hij zijn persoonlijk record met maar liefst acht minuten .
Volledig scherm
Tim Calliauw (m.) pakt in eigen stad de zege op de marathon. Met 2u21:46 verbetert hij zijn persoonlijk record met maar liefst acht minuten . © Tim Calliauw / RV

Tim Calliauw wint in eigen Brugge Athora Great Bruges Marathon: “Schitterende ervaring”

AtletiekZondag werd de vijfde editie van de Athora Great Bruges Marathon afgewerkt. Alle ogen waren gericht op thuisloper Tim Calliauw (37), die de favorietenrol werd toegedicht. De Bruggeling liep een uitstekende wedstrijd liep na 2u21:46 solo binnen als winnaar. “Winnen in eigen stad is iets heel speciaals”, klinkt het.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Dries Vandekerckhove en Nieuwpoort zegevieren in topper tegen Gits: “We stijgen boven onszelf uit”
  voetbal vierde provinciale A

  Dries Vandekerck­ho­ve en Nieuwpoort zegevieren in topper tegen Gits: “We stijgen boven onszelf uit”

  FA Nieuwpoort doet een uitstekende zaak in vierde provinciale A na een 2-0-zege tegen Gits, dat na deze nederlaag uit de top drie valt. Nieuwpoort komt op gelijke hoogte met Gits en heeft, met nog een wedstrijd te goed, zicht op de huidige derde plaats van Vleteren. Aanvoerder Dries Vandekerckhove scoorde in het duel tegen Gits en staat even stil bij de goede reeks van zijn ploeg.